Lasergraveren is niet meer weg te denken, ook niet in Amsterdam. De laatste jaren is er een zeer explosieve groei geweest voor deze toepassing. Snelheid, precisie, en netheid gecombineerd met een zeer uitgebreid grafisch programma, dat direct Uw autocad bestanden kan importeren. De techniek staat voor niets… Bij De Kroon Graveren & Beletteren hebben wij de kennis en ervaring in huis om uw wensen uit te voeren met lasergraveren.

Voor het lasergraveren bent u bij ons verzekerd van een groot aantal voordelen, waaronder de volgende:

  • Drie mogelijke vormen van graveren;
  • Ruim 20 jaar ervaring in lasergraveren;
  • Ingraveren mogelijk in verschillende materialen;
  • Tevens kunnen wij u adviseren welke vorm het beste van toepassing is.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor lasergraveren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons contactformulier gebruiken voor eventuele vragen of een prijsopgave. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Ons telefoon nummer is 020 – 49 7 01 19. Bij geen gehoor kunt u ook bellen naar 06 – 54 61 40 44.

U vindt ons aan het Mercuriusplein 10-12 in Amsterdam. Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur en op vrijdag en zaterdag op afspraak.

Wat is er mogelijk met lasergraveren?

Wij kunnen met onze lasermachine teksten, logo’s of foto’s in RVS, kunststof of aluminium branden. Door middel van het aanbrengen van een chemische pasta ontstaat er een mooie lasergravure. Ook kunnen wij door glashelder acrylaat heen lasergraveren om zo de door u gewenste vorm te creëren.

De mogelijkheden door gebruik te maken van lasergravure zijn oneindig. Op dit moment passen wij het vooral toe in de technische industrie en de uitvaartbranche. Denk hierbij ook aan spiegelgraveren of het graveren op horloges.

Meer informatie over lasergraveren?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreft het lasergraveren? Neem dan direct contact met ons op via het formulier of door te bellen naar 020 –  479 01 19. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel aan het Mercuriusplein 10-12 in Amsterdam.